Natasja - fotografeert

NewBorn    Zwangerschap    Kids    Portretfotografie    Lifestyle  

Over mij

Ik ben Natasja, 40 jaar en woon in Ede.  Ik werk al jarenlang in de kinderopvang en heb zelf 3 kinderen van 6, 9 en 12 jaar oud. Je kan wel zeggen dat kinderen een hele grote rol in mijn leven spelen! Ik hou van de onbevangenheid, de eerlijkheid en de puurheid van kinderen. Zij laten je echt zien hoe je ook in het leven kan staan en genieten intens van de kleine dingen. 

November 2021 besloot ik een stiekeme droom achterna te gaan en ben ik de basisopleiding fotografie gaan volgen aan de fotovakschool. Dit vond ik zo leuk dat ik in februari 2022 gestart ben met de vakopleiding. Ik was er al snel achter wat ik het allerleukste vind om te doen... mensen. Kinderen, baby's, maar ook prachtige gerimpelde gezichten. Zwangere vrouwen, kersverse vaders. Januari 2024 heb ik mijn diploma gehaald en ik ben nu dan ook gediplomeerd vakfotograaf! 

Ik heb al veel leuke shoots mogen doen en kijk ernaar uit om de komende tijd nog veel meer prachtige mensen op de foto te mogen zetten! Als je interesse hebt, stuur me gerust een berichtje. Of kijk op deze pagina voor meer informatie over het aanbod en de tarieven. Ik hoop je snel te ontmoeten!

Liefs, Natasja